Blackwolf Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 29 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Knight Online Uzmanı Tuttuğu Takım : Fenerbahçe Rep Puanı : Kayıt tarihi : 09/09/08
| Konu: KÖPEKLERİ TÜRKÇE KONUŞTURMAK 9th Eylül 2008, 15:28 | |
| Familier ile diyalog kurmak için: benziyo küfür et söv gidelim afk geldim aferin bağırma naber nasılsın priest offf sıkıldım Sizin duygu ve isteklerinizi ifade eder: s.a. w.s.a. a.s. w.a.s. h.g. h.b. BB CYA kolay gelsin see you görüşürüz kaçtım lol hehe haha jaja ezik event eyv eyvallah tşk ty sağol iyiyim np bişey deyil zzzzzz no ks dolu full yer yok party pls yer varmı room add kill sorry pardon kusurabakma özür dilerim sw <<< 1111 buff und +++ ac str wolf heal rpr pk cz andream savaş BU DOSYALARDA KESİNLİKLE VÜRÜS-KEYLOGER VE BENZERİ HİÇBİR EK BULUNMAZ http://rapidshare.com/files/79192918/Hayat.rar.html Rar Şifresi:exbilgi.com Not:İçindeki dosyayı data klasörünün içine atın | |
|
Blackwolf Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 29 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Knight Online Uzmanı Tuttuğu Takım : Fenerbahçe Rep Puanı : Kayıt tarihi : 09/09/08
| Konu: Geri: KÖPEKLERİ TÜRKÇE KONUŞTURMAK 9th Eylül 2008, 15:29 | |
| RESİMLERE BAKABİLMEK İÇİN YENİ BİR İNTERNET SAYFASI AÇIN VE KOPYALAYIP YAPIŞTIRIN ENTER E BASIN ÇIAKR | |
|