''WWW404'' die bi virüs ortalıkta dolaşıyo önlemi daha alınamadı Format Çözüm Deil Bilgi işlemden arkadaşlarım tainini istedi gidip bakym dedim çözüm yok bulamadım
Tanıdığım En iyi Yazılımcıları Getirdim Yinede Yok Çare Yok
WWW404 Virüsü Nemi yapıor?=Bu virüs ağda 5 saniye içinde (ağda nekadar pc olursa olsun)tüm ağa yayılıo.Avast anti virüs programı Kullanıorsanız Eğer Hangi Siteye Girersen Gir Engellesen bile bu virüsü Seni bi Siteye Yönlendirio Diğer Virüsleride Bulaştırıyo bilgisayra..İnternet Cafeci Arkadaşım Cafeyi Devretti Bu Virüsü Yüzünden Büyük Zarara Uğradı Oda Avast Kullanıyor Avastı Kapatsan Makina kitlenior Kendi Kendine Res Atıyor. Açık Olduğu Zaman Hangi siteye girersen gir seni bi siteye yönlendirdiğinden Bağlantıyı kes cıkıyor müşteri bilmeden bağlantıyı kes'e Tıklıyor Ve ağ 5dk boyunca kesiliyor...
ßunun Sayesinde Norton Anti virüsün Son 1 ay içinden Kazancı=3milyar$
ßu Konuda ßana Yardımcı oLacak Komutanlarım Pm'den e-mail Adresleri Gönderirse Toplanır Tartışırız..Bu Şahsi Bi Konu Deil..
Geçen istanbuldan Fatih belediyesinin bilgi işleminde çalışan arkadaş tüm sistemin çöktüğünü söyledi bu virüs yüzünden (Fatih belediyesi 2 hafta önce yeni sistem yeni bina Kadir Has Tarafından Yaptırıldı)
Komutanlarım Bu virüs Yüzünden Zarar imkansız Denilicek kadar büyük...
Bunu Başarabilirsek Herkeze Büyük Yardımımız OLucak işe Parasal Yönden Bakarsak(ßen para için yapmıyorum)ciddi bir miktarda para kazana bilir parayı Hayır işlerinden değerlendirebiliriz..